- Velkommen til Rækker Mølle Portalen
I omegnen af 50 havde fundet vej til det smukke og det altid et besøg værd Clausager i forbindelse med uddelingen af de to Rækker Møller Priser. I år er det første gang at Forskønnelses-Prisen uddeles. Prisens sponsor er Andelskassen i Rækker Mølle og Clausager støtter initiativet med en messingplade med inskription.

I de to prisers fundatser hedder det sig, at uddelingen skal ske med et indslag af kulturelt salt. I år havde de to priskomiteer allieret sig med Jan Ilsø og datteren Birthe. De leverede salt, som ikke har mistet sin kraft. Jan fik de fremmødte til at synge med på Rækker Mølle-sangen, som han har skrevet tekst og musik til i forbindelse med Rækker Mølle Revyen. Birthe lagde stemme til smukke sange, som gik rent ind i hjerterne på de fremmødte.

Priskommiteen for Forskønnelses-Prisen havde blandt de 9 meget kvalificerede indstillede foretaget det svære valg og lod prisen gå til Finderup Borgerforening. Finderup Borgerforening har i en form for selvtægt taget det usædvanlige initiativ at forskønne Finderup By ved at rydde op ved et meget forsømt hus i Finderup – et forsømt hus, der ligger ud til hovedgaden, og som må få enhver, der kører igennem byen, til at tænke: Her er alt gået i stå! Prisen blev modtaget af Aksel Heltoft, som på foreningens vegne takkede for prisen.

Priskommiteen for Rækker Mølle Prisen havde ikke fået stillet en let opgave, idet man havde modtaget hele 10 indstillede, som alle har ydet en særlig indsats for lokalområdet.
Priskommiteen lod det svære valg falde ud til fordel for Jens Jacob Østergaard, som har ydet en meget stor og langvarig indsats for Rækker Mølle KFUM Håndbold, som en succesrig klub med divisionshold og ynglingeliga.

Et meget fint initiativ er der tale om i Rækker Mølle Priserne, som i de smukke omgivelser på Clausager uddeles i det element, de er tænkt. Landdistrikterne er i disse år meget trængte og lider under udsultning fra ”det store Danmark”. Derfor er det godt at lokale initiativer søger at holde fanen højt. Mange flere burde støtte op om initiativet.
JH
Jan Ilsø og datteren, Birthe leverede kraftigt kulurelt salt til prisuddelingen! ( Klik og forstør)
Ryan Tobiasen fra Andelskassen i Rækker Mølle overrækker Forskønnelses-Prisen til Aksel Heltoft fra Borgerforeningen i Finderup. (Klik og forstør)
Rækker Mølle Prisens formand, Bent Dyrvig overrækker prisen til Jens Jacob Østergaard. (Klik og forstør)
Sidst opdateret: 19-11-2008
Kalender
11-10-2023 18:00
Koncert i Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

27-10-2023 09:30
Opstart i Minihøjskolen
-----------------------------------

29-10-2023 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

10-11-2023 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
-----------------------------------

24-11-2023 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
-----------------------------------

26-11-2023 13:00
Søndagsaktivitet
Opslagstavlen
Design: MediaConnect