- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Så skete det – og det er ingen aprilsnar!

Lørdag den 1. april spillede 2. divisionsherreholdet i Rækker Mølle mod AGF i Århus. Der var tale om en afgørende kamp, idet Rækker Mølle med en sejr kunne rykke op i 1. division. Denne alvor taget i betragtning førte til stor hipe omkring kampen. Mange lokale valgte at støtte op om holdet og havde taget en bus eller egen bil til Århus.

Ditte Holm fortæller, at de mange fans overtog AGF’s hjemmebane.
Alle spillere var 100% motiverede og i det rette spændingsniveau til at møde modstanderne. Og vi var overlegne hele kampen igennem godt hjulpet på vej af alle Rækker Mølle tilskuernes tilråb og jubel. Det var en sand fest at se på.

Ca. 10 minutter før slutfløjtet kunne Tina Jensen finde guldtrøjer, guldparykker og konfettirør frem, så jubelen kunne bryde ud efter 60 flotte minutter med en sejr på 9 mål. 22-31.

Der var fest på banen, og spillerne takkede de mange tilrejsende fans. I omklædningsrummet var glæden stor, inden spillerne blev sendt ud for lige at hilse på alle i foyeren.
Rasmus Hansen holdt en lille tale og fortalte, at der ville være en lille reception i Rækker Mølle Hallen kl. 17.45 for borgere og venner.