- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

Man snakker så godt over en bid mad…

Torsdag d. 30. marts afholdte Sædding forsamlingshus nye bestyrelse deres første arrangement siden overtagelsen 1. januar. De bød indenfor til fællesspisning med kogt hamburgerryg m. kartofler og aspargessovs til de ældste og lasagne til de yngste på menuen.

80 deltagere havde fundet vej denne aften, formand Arne Høj bød velkommen, hvorefter der blev indledt med et lille oplæg fra Ejnar Tylvad omkring projekt Møllesøen, som virkede til at interesserer alle fremmødte. Herefter blev der sagt værsgo, og alle så ud til at blive godt bespist.

Bestyrelsen bød efter hovedretten på dessert i form af is og muffins, der også fik ben at gå på.

Snakken gik livligt gennem hele aftenen, indtil folk lidt over kl. 20 begyndte at bryde op, det var jo fredag dagen efter, og der var mange børn, der skulle hjem under dynen, så de kunne være klar til skole, børnehave og dagpleje.

Mange valgte efterfølgende at udfylde et spørgeskema, og det var yderst positive tilbagemeldinger, med både forslag til forbedringer og opfordringer til at gøre det noget oftere. Det hele bliver evalueret og taget med i planlægningen af næste fællesspisningsarrangement.

Bestyrelsen vil gerne takke for den flotte opbakning til arrangementet og ligeledes sende en rigtig stor tak til de frivillige, der hjalp med bagning, bordpynt og oprydning.

Det er forsamlingshusets forhåbning, at alle områdets foreninger vil bidrage til disse fællesspisninger i fremtiden i form af opdateringer på, hvad der foregår i deres forening og lokalområdet i den nærmeste fremtid, det vil bestyrelsen i forsamlingshuset så sørge for at formidle til deltagerne ved fremtidige fællesspisninger på vegne af alle foreninger.

Måske fremtiden kunne byde på et endnu større samarbejde mellem forsamlingshuset og de øvrige foreninger i firkløveret, det er i hvert fald formand Arne Højs forhåbning, at foreningerne mere aktivt kan være sammen om at styrke lokalområdet til gavn for alle.

Hvis du har en idé eller et forslag til forsamlingshuset, så er du altid velkommen til at skrive til bestyrelsen på arnelav@ofir.dk eller gribe fat i en af bestyrelsesmedlemmerne på telefon eller ansigt til ansigt.
Tekst og billede: Arne Høj
Klik på et billede og se serien i stor størrelse

Sidst opdateret: 06-04-2017
Kalender
01-12-2023 20:00
Håndbold 2 div damer
-----------------------------------

02-12-2023 14:00
Håndbold 3 div
-----------------------------------

02-12-2023 15:45
Håndbold 2 div herrer
-----------------------------------

02-12-2023 17:15
Håndbold 1. div.
-----------------------------------

03-12-2023 12:00
Juletræstænding i Bølling
-----------------------------------

07-12-2023 10:00
Café & hygge
Design: MediaConnect