- Velkommen til Rækker Mølle Portalen

2. div. herrer Rækker Mølle KFUM fik revanche over Mors-Thy Håndbold og vandt kampen på hjemmebane med 5 mål. Dermed tog de et vigtigt skridt på vejen mod oprykning til 1. division.

Onsdag den 29. januar indbød Rækker Mølle KFUM’s Idræt til håndbold i Rækker Mølle Hallen. Inden den vigtige kamp i 2.div. herrer mellem Rækker Mølle KFUM og Mors-Thy Håndbold 2, havde man valgt at kræse for sponsorerne med lidt godt til munden og øret. Jens Jacob Østergaard bød velkommen. Sportschef, Dan Rasmussen fik herefter ordet og kunne forvisse sponsorerne om, at der gang i håndbolden i Rækker Mølle og mange nye tiltag på bedding. ”Det går bare godt på alle niveauer”, konstaterede Dan Rasmussen. Sponsorerne fik herefter serveret en god flæskesteg, som gav masser af heppekalorier. Efter middagen havde man indbudt chefredaktør på Dagbladet, Søren Kristensen til at varme sponsorer op til aftenens kamp.

Søren Kristensen, der er vokset op i Tønder, indledte med at fortælle, at han for år tilbage selv havde spillet en del kampe i Rækker Mølle. De endte som oftest med at Tønder tabte. Det modsatte var så også tilfældet, når Rækker Mølle gæstede Tønder. Søren Nielsen understregede, at han havde stor respekt for det nødvendige tilskud af sammenhold, fight og vilje, som håndboldboldkulturen bidrager med i lokalsamfundene.

Om sin vej til chefredaktørstolen på Dagbladet fortalte han, at den begyndte som opvasker på Jyske Vestkystens lokalredaktion i Tønder. Her fik han siden sin journalistiske skoling og for 5 år siden tog han plads i Dagbladets chefredaktørstol og flyttede familien fra Tønder til Ringkøbing.

Søren Kristensen trak glimt frem fra det alsidige job som chefredaktør. Jobbets mange facetter omkring at drive en avis med overskud, tegne dens holdninger og holde styr på 30 medarbejdere indebærer let, at man kommer langt fra læserne. Derfor var han glad for enhver lejlighed til at komme ud og møde læserne og fortælle om avisen. Søren Kristensen kunne fortælle, at ikke mindst pga. af de mange og meget trofaste abonnenter, er Dagbladet faktisk en go’ forretning; men at det også er nye tider for trykte medier. Den trykte avis har stadig en fremtid, men er udfordret af nettet, fastslog Søren Kristensen og glædede sig over, at Dagbladet var på forkant med udviklingen og faktisk hørte til blandt de første, der havde indførte betaling for at læse artikler på nettet. Som eksempel på nye tiltag indenfor driften omtalte Søren Kristensen avisens succes med læserrejser.

Til slut stillede Søren Kristensen spørgsmålet: Hvad er en god historie? Han svarede med at skyde det indtryk af branchen i sænk, der siger, at en dårlig og negativ historie ofte går for at være den bedste. En go’ historie er en usædvanlig historie. Som eksempel nævnte han Rækker Mølle 2 div. herreholds oprykning til 1. division og lovede, at han meget gerne ville deltage i oprykningsfesten. Efter et par spørgsmål fra deltagerne høstede Søren Kristensen 10 min før kampstart et velfortjent bifald.

I omegnen af et par hundrede tilskuere havde fundet vej til lægterne i Rækker Mølle Hallen til kampen mellem Rækker Mølle og Mors-Thy. Alle var opsatte på at yde hjemmeholdet fuld støtte.

Rækker Mølle kom sikkert og overbevisende fra start. Midtvejs i 1. halvleg var stilling 7-3 til Rækker Mølle og ved halvlegens afslutning var stillingen 13-8. 10 minutter inde i 2. halvleg havde Rækker Mølle cementeret forspringet med hele 7 mål, men så var det som om, holdet tabte koncentrationen. Forspringet snævrede ind til bare 3 mål mod kampens slutning. I de sidste minutter blev der rettet op på forspringet, så kampen sluttede 25-20 til Rækker Mølle.

Rækker Mølle ligger med sine 26 point efter 15 kampe på en klar førsteplads. Der er 7 kampe tilbage, og det skal vist gå meget galt i de sidste kampe, hvis Rækker Mølle 2. div. Herrer ikke skal rykke op i 1. division.

Næste hjemmekamp i 2. division spilles lørdag den 28/2 kl. 19.30 og bliver mod Aalborg HK.
JH
Klik på et billede og se serien i fuld størrelse.

Sidst opdateret: 30-01-2014
Kalender
11-10-2023 18:00
Koncert i Sædding Forsamlingshus
-----------------------------------

27-10-2023 09:30
Opstart i Minihøjskolen
-----------------------------------

29-10-2023 13:00
Søndagsaktivitet
-----------------------------------

10-11-2023 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
-----------------------------------

24-11-2023 09:30
Minihøjskoledag i Rækker Mølle
-----------------------------------

26-11-2023 13:00
Søndagsaktivitet
Opslagstavlen
Design: MediaConnect